DELF

 

Pe 29 februarie 2016 a fost inaugurat la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu, Târgoviște, Centrul delocalizat de examinare DELF, înființat în urma semnării unei convenții de parteneriat între Institutul Francez din București, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște.

Acest certificat îi va scuti pe absolvenții claselor a patra de testul la limba franceză pentru a trece în clasa a V-a, într-o clasă cu predare intensiv franceză, pe absolvenții de gimnaziu de testul de limbă franceză  pentru admiterea în clasa a IX-a, într-o situație asemănătoare, iar pe absolvenții de liceu de proba de competențe de comunicare în limba franceză. Certificatul este recunscut internaţional şi este valabil pe toată durata vieţii.

Persoană de contact:  prof. Cîrstea Silvia – email: cirsteasro@yahoo.fr

PREZENTARE ŞI FUNCŢIONARE

NIVELURI DELF

CALENDAR si TARIFE DELF

Colegiul National Ienăchiţă Văcărescu-Târgovişte în parteneriat cu INSTITUTUL FRANCEZ din Bucureşti, organizează sesiunea de examene DELF pe 16 şi 17 Mai 2020 (cu mențiunea că aceasta ar putea fi reprogramată, situație care vă va fi comunicată în timp util).
Înscrierea pentru examenul DELF se va face prin completarea formularului de mai jos și plata taxei până pe data de 30 Aprilie 2020.

Formular inscriere online (este necesar să aveţi o adresă gmail valabilă)